Åpen søknad

Velkommen til Trollfjord!

Om Trollfjord AS

Trollfjord AS har hovedkontor på Stokmarknes i Hadsel kommune, og er det største bredbåndsselskapet i Nord Norge med nordnorske eiere.

Opprinnelsen til Trollfjord AS går helt tilbake til 1937. I 2002 ble virksomhetsområdene utvidet og Trollfjord Bredbånd ble etablert. Trollfjord Bredbånd leverer tjenestene Internett, digital-tv, IP-telefoni og smarthjem fra Hitch i Trollfjord Nett sitt bredbåndsnett, og også samme tjenester i samarbeid med flere kraftverk i Nord-Norge.

Trollfjord AS har et betydelig bredbåndsnett bestående av fiberoptikk, radiospredenett og coax.

I 2017 ble konsernstrukturen endret, til morselskapet Trollfjord AS og tre datterselskap: Trollfjord Bredbånd AS, Trollfjord Kraft AS og Trollfjord Nett AS. Totalt er det 55 ansatte i konsernet.

Vi er stadig på utkikk etter dyktige personer som kan være med å løfte oss som bedrift innenfor en bransje i stor utvikling. Kraft og nett har virksomhet lokalt i Hadsel, og Trollfjord Bredbånd har virksomhet i hele 14 kommuner i Nordland og Troms.

Vi har mye kompetanse internt, blant annet har vi eget kundesenter, salg- og markedsavdeling, stabavdeling, teknisk avdeling og egen montørbase. Medarbeiderne i selskapet har variert bakgrunn og kompletterer hverandre godt. Vi ønsker at våre ansatte skal få ansvar tidlig og muligheten til å utvikle seg, og vi ønsker å legge til rette for at våre ansatte skal trives i et godt arbeidsmiljø.

Vi trenger stadig personer med kompetanse innenfor:

  • Ingeniører med fagfelt innen elkraft- og maskindata.
  • Siviliøkonomer med fagfelt innen økonomi, ledelse, og markedsføring.
  • Kompetanse innenfor salg, kundeservice, IT, administrasjon, HMS og lignende

Send oss gjerne en åpen søknad, eller ta kontakt med oss.

Du kan også benytte dette skjemaet for å sende inn søknad.

  • Dra og slipp filer her, eller
    Godkjente filtyper: doc, docx, png, pdf, jpg, jpeg, csv.