Vi tar wifi på alvor

Vi leverer den internetthastigheten du abonnerer på til hjemmesentralen din. Den trådløse internett dekningen (wifi) rundt i huset ditt er avhengig av utstyret du har hjemme. Hvor godt det er tilpasset akkurat din bolig. Planløsning, boligstørrelse, vannbåren varme og harde materialer er blant flere faktorer som påvirker den trådløse dekningen.

Vi leverer løsninger for ulike behov.

«AirTies fra Trollfjord Bredbånd kan absolutt anbefales!»
-Frank Karlsen, Melbu

AirTies single

Single

Trådløs ruter

Pakken inneholder en enhet og kan enkelt utvides med flere enheter ved behov.

For deg som bor i en leilighet eller hus på ett plan vil en løsning hvor du kobler en trådløs ruter til modemet, i de fleste tilfeller gi god trådløs-dekning i de fleste deler av husstanden din.

Pris kun kr. 999,-

Boligpakke

Trådløs boligpakke
Pakken inneholder tre enheter og kan enkelt utvides med flere enheter ved behov.

For deg som bor i ett hus over flere plan og/eller med stor grunnflate, og har flere internettbrukere i husstanden vil Trådløs boligpakke være en løsning som i de fleste tilfeller gir deg full trådløs-dekning i alle rom.

Pris kun kr. 2499,-

AirTies premium

Premium

Lei en trådløs boligpakke.
Pakken inneholder tre enheter og kan enkelt utvides med flere enheter ved behov.

For deg som bor i ett hus over flere plan og/eller med stor grunnflate, og har flere internettbrukere i husstanden vil Trådløs boligpakke være en løsning som i de fleste tilfeller gir deg full trådløs-dekning i alle rom.

Pris etablering kr. 990,-, og leiepris 49,- pr mnd

Full dekning med flere tilgangspunkter

Ett enkelt tilgangspunkt eller én ruter vil alltid ha begrenset rekkevidde og kapasitet. Disse begrensningene er en del av wifi-teknologien, ikke problemer med ruteren din.

AirTies boligpakke inneholder tre trådløse rutere som plasseres på ulike steder i boligen din. Når flere AirTies enheter kobles til hverandre, danner de et nettverk som fordeler de trådløse signalene i hele huset ditt (mesh-nettverk).

Hovedenheten er kablet direkte til ruter, modem eller hjemmesentral. De øvrige enhetene kommuniserer trådløst med hverandre.  Oppkoblingen er svært enkel, ettersom ruterne kommer presynkronisert i pakken.

Se hvor enkelt det er!

Anbefalinger fra kunder

Vi skaffet oss AirTies fra Trollfjord Bredbånd for ca 1 år siden, og er veldig godt fornøyd med det. Vi har nå god dekning i hele huset.

Tidligere har vi hatt problem med å få god nok dekning overalt, og har prøvd ulike løsninger uten å bli helt fornøyd. At signalstyrken ikke svekkes mellom hver AirTies er bra!

AirTies fra Trollfjord Bredbånd kan absolutt anbefales!

– Frank Karlsen

Før vi skaffet oss AirTies slet vi spesielt med trådløsdekningen i andreetasjen, men nå har vi et stabilt godt internett i stuen, andreetasjen og til og med ute på verandaen.

AirTies har fungert på en veldig god måte og er enkel å bruke!

– Jonny Joakimsen

I starten så brukte vi bare fibersentralen som ruter, og vi slet med nok trådløsdekning i det meste av huset bortsett fra i det rommet hvor fibersentralen var plassert. Jeg kontaktet kundeservice og fikk umiddelbart anbefalt AirTies. Dette ble en ny verden for oss og vi fikk utnyttet abonnementet fullt ut. For oss fungerer Airties like godt til jobbrelaterte oppgaver som til streaming ved bruk av Apple TV. Vi er 100 % fornøyde med produktet og opplever aldri feil med enhetene.

– Gøran Jensen

Flere tips til bedre wifi

Trenger du flere gode tips til hvordan du kan få bedre dekning og hastighet hjemme? Les mer om du hvordan du får best mulig nett tilgjengelig hjemme.

AirTies

Opplever du at trådløsnettet ikke virker like bra i hele tiden?

Dersom trådløsnettet benyttes i et område av huset der signalene er svake, vil det påvirke alle som bruker nettet på samme tid. Dette kan eksempelvis forårsake «hakking» for de som ser film eller hører på musikk via streamingtjenester.

Airties løser utfordringene.

Løsningen er like enkel som den er genial. En boks kobles til ruteren med en nettverkskabel. Deretter settes øvrige bokser i de områdene man opplever dårlig dekning, og kobler alle til strømnettet.

Kort tid etter kan man bruke trådløsnettet som før – bare med enda bedre kvalitet og opplevelsen av raskere tjenester.

Pakkeløsning

Trådløse tilgangspunkter fra AirTies kan kjøpes enkeltvis, eller i pakker á 3. De fleste vil få best nytte av en pakkeløsning med 3 enheter, eventuelt med et supplement på 1 ekstra dersom boligen er stor og har mange «dødsoner»

Forbrukertest

Nå har også Tek.no gjort en skikkelig test av Airties og kommet frem til at med et par-tre slike i leiligheten, og vips: Wifi-dekning overalt. Les testen ved å trykke på den blå skriften.

Speedtest

Test netthastigheten din på speedtest.net.
Det er viktig at hastighetsmålingen gjøres med nettverkskabel som er koblet til ruteren, og at alle andre programmer som benytter internett er lukket når testene utføres.

Bestilling

Sikkerhetsregler

  • La enheten stå oppreist og ikke dekk til eller blokker hullene, de gir ventilasjon.
  • Unngå å eksponere enheten for varmekilder som ovner og direkte sollys.
  • Enheten bør ikke brukes ved temperaturer under 0°C og over 40°C. Luftfuktighet bør være mellom 10% og 90%.

Plassering

Plassering

Det viktigste å huske på når du plasserer ut enhetene, er:

  • Den ene enheten  stå ved modem/ruter og kables til den.
  • Dekningsfeltet rundt hver enhet er som en kule, det strekker seg i alle retninger.
  • Beste ytelse og dekning får du når alle enhetene kan nå hverandre trådløst.

Båndstyring

Båndstyring

Få beste ytelse med båndstyring. Air 4920-nettverket sørger også for at alle dingser kobles til det frekvensbåndet som vil gi den beste ytelsen til enhver tid, ikke bare signalet som virker sterkest. Dermed får du bedre ytelse for dingser som støtter de nyeste standardene og 5GHz-frekvensbåndet.

Bestill nå