• Flere kanaler fritt tilgjengelig

    TV fra Trollfjord

Ny hverdag.
Flere kanaler tilgjengelig

Barna våre får gjerne lov til å sitte litt mer forran TV-skjermen i den nye hverdagen enn de ellers har fått lov til. Det er kanskje viktigere enn noen gang å holde seg oppdatert på verdensnyheter. Men du? Husk på at det alltid er lov å hengi seg til hemningsløs musikalsk mimring tilbake til 80-tallet.

Nå åpner vi opp flere av TV-kanalene fra Valgmenyen vår, slik at du får enda mer å se på. Kanalene kan du se på helt fritt uten å benytte poeng frem til 30. april.

Få med deg viktige verdensnyheter fra CNN og BBC, la barna slippe fantasien løs med Mikke Mus, Snurre Sprett og Svampebob, eller fyll huset med deilig musikk fra MTV og VH1. Her er det favoritter for store og små!

Barnekanaler

Nå som barna gjerne får lov til å se litt mer på TV enn de gjør ellers, ønsker vi å tilrettelegge for at de ser på godt og trygt innhold. Vi har nå åpnet opp de mest populære barnekanalene, hvor du kan finne alt fra noe som passer for de aller minste, til noe du kanskje helst vil se på selv 🙂

Disney Channel

For barn mellom 3 og 14 år, men kanalen byr også på innhold som passer for hele familien. Kanalen viser barneprogrammer av høy kvalitet med tegneserier og mange av de beste Disney-klassikerne.

Disney XD

Kanalen for alle som liker tegnefilmer, action og humor. Passer best for barn mellom 6 og 12 år. Her vises actionfylt underholdning i form av alt fra animerte superhelter til morsomme komiserier.

Boomerang

Et trygt og morsomt univers for små gutter og jenter, men appellerer også til alle generasjoner. Kjerneinnholdet på Boomerang kommer fra Warner Brothers tidløse klassiske serier.

Disney Junior

Disney-kanalen for de aller minste barna mellom 2 og 7 år, eller for deg som fortsatt vil ta del i Disneys eventyr og rollefigurer – fra de klassikere til det aller nyeste.

Nickelodeon

Kanalen passer for barn mellom 4 og 14 år. Der finner du kjente tegneserier og serier som Svampebob Firkant, Madagaskarpinvinene, Dora Utforskeren og iCarly

Nick Jr.

Trygg og god underholdning for barn mellom 3 og 5 år.

NickToons

Stedet for action, latter og eventyr. Kanalen er rettet mot gutter og jenter i alderen 4 – 10 år OG alle som elsker animerte serier.

Cartoon Network

Cartoon Network handler om moro, eventyr og underholdning for barn. Programmene er en blanding av moderne klassikere og splitter nye tegneserier.

Musikk-kanaler

Når man ikke kan gå på konsert eller diskotek, er det fint å få musikkopplevelsene inn i stua. Fyll huset med nydelige live-konserter, de nyeste musikkvideoene, eller hva med litt hemningsløs mimring tilbake til 80-tallet?

MTV Hits

På MTV Hits handler det om nye videoer og hits du aldri blir lei. MTV Hits har et pop fundament, men her kommer også dance, r&b, metal og mainstream indie.

MTV Music

MTV Music er en 24 timers musikkvideokanal som spiller de nyeste videoene fra hele verden. Her håndplukkes det beste fra alle MTV networks-kanaler til en herlig miks.

MTV Live HD

Musikkvideoer, konserter og topplister. MTV Live HD kommer med surround lyd og gir deg følelsen av å stå på første rad og gir deg den beste musikkopplevelsen du kan få!

VH1

VH1 er kanalen som spiller musikk fra 80- og 90-tallet. Kanalen sender musikkvideoer, liveopptredener og eksklusive intervjuer, 24 t. i døgnet, hele uken.

VH1 Classic

Hemningsløs nostalgi! En fest full av klassiskere fra 60- til 90-tallet. Her er det noe for enhver som ønsker å mimre om musikken som var med på å forme dem som mennesker.

Nyhetskanaler

Det er kanskje viktigere enn noen gang å holde seg oppdatert på hva som skjer i verdensbildet. Derfor åpner vi nå opp de internasjonale nyhetskanalene CNN og BBC World News.

BBC World News

Kanskje verdens mest kjente nyhetskanal. Internasjonale nyheter, finans- og sportsnyheter i tillegg til et utvalg underholdningsprogrammer.

CNN

En av verdens ledende globale 24-timers nyhetskanaler, og en av verdens mest respekterte og troverdige kilder til nyheter og informasjon. CNN International leverer globale nyheter ved å være tilstede lokalt.

Euronews

Nyhetskanal som dekker verdens nyheter fra et europeisk perspektiv på ni forskjellige språk.

Ikke lastet ned Get TV-appen?

Ikke noe problem. Du finner den her:
App Store Google Play

Bestill nå