Slik får du mest ut av Telia Play

Strøm TV på nettbrettet, finn tilbake sendinger du har gått glipp av, skreddersy TV-pakken din og la barna se offline i baksetet. Her er triksene du bør kunne for å få maks ut av Telia Play.

Enten du er godt kjent med Telia Play eller ikke, så tipper vi det er mange kule, nye funksjoner som du ikke helt kjenner til. Telia Play er nemlig veldig mye mer enn bare TV – du får tilgang til en hel verden av underholdning, med TV og strømming samlet på ett sted. Her finner du smarte tips og triks, som gjør at du får en enda bedre underholdningsopplevelse. God strømming!

Alle favorittene på ett sted

De fleste av oss abonnerer på én strømmetjeneste eller to, men hvorfor klare seg med «bare» ett par når du kan få tilgang til alle de største? Og enda bedre — ha de samlet på ett og samme sted.

Telia Play har vi samlet innholdet fra de største strømmetjenestene og alle TV-kanalene du kjenner til, og mange flere, på én og samme plattform. Alt du trenger er et TV-abonnement fra Telia, og vips så får du tilgang til et enormt underholdningsunivers — uten at du trenger å abonnere på hver enkelt strømmetjeneste*. Smart, ikke sant?

MYE Å VELGE MELLOM: Du velger selv hvilke strømmetjenester og kanaler du vil ha i din TV-pakke, og kan klikke deg gjennom utvalget i Telia Play — på TV-en eller en av de andre dingsene dine.

Innholdet i din TV-pakke har du med deg over alt, uansett hvor du er — og du kan se det på den dingsen du vil, enten det er nettbrett, mobil eller på TV-en. Se en episode av favorittserien på mobilen i sengen før du står opp, eller se frokost-TV på iPaden ved kjøkkenbordet mens du nyter morgenkaffen.

Fordi tjenesten er lik på alle enheter, kan du alltid plukke opp innholdet der du slapp, uansett hvilken enhet du bruker. Det betyr at du kan starte en serie på TV-en hjemme i stua, og fortsette TV-tittingen på bussen på vei til jobb.

Skreddersy din egen strømmetjeneste

Vi er opptatt av at du skal kunne se det du vil når det passer for deg. Derfor er det helt opp til deg å sette sammen din egen TV-pakke med de kanalene og tjenestene du vil ha.

Valgmenyen finner du et enormt utvalg av innhold å velge mellom. De største norske kanalene, som for eksempel NRK og TV2, har du alltid tilgang til, uansett hvilket abonnement du har. I tillegg har vi forhåndsvalgt noen kanaler til deg, som du enkelt kan bytte ut med andre hvis du ønsker.

Du kan også bruke TV-poeng til å velge ditt eget innhold. I TV & Strømming-pakken har du 50 poeng til rådighet, som du bruke til å fritt velge inn TV-kanaler og strømmetjenster.

Det er enkelt og kjapt å legge til eller fjerne kanaler.

Se det store utvalget av kanaler og innhold du kan velge og les mer om Valgmenyen her

Dette er Telia Play


Få tilgang til en hel verden av underholdning, med TV og strømming samlet i Telia Play. Med Telia Play har du:

  • De nyeste filmene tilgjengelig for kjøp eller filmleie
  • Temasider som gjør det lett å finne ut hva du vil se
  • IMDB-rating – så du kan velge kvalitet
  • Mulighet til å strømme fra flere leverandører – på ett sted.
  • Se TV, uansett hvilken dings du er på. Sømløs titting på TV, nettbrett, mobil og AppleTV.
  • 500 timer opptak – som også kan sees offline

Sjekk om du kan få TV fra Telia

Se TV når det passer deg i TV-arkivet

Gikk du glipp av den lørdagsunderholdningen? Se den på søndag, da vel! I TV-arkivet ligger de aller fleste programmene som sendes på TV syv dager bakover i tid. Det vil si at du når som helst kan gå tilbake å se den fotballkampen du ikke rakk fordi svigermor insisterte på både kaffe og dessert etter middagen.

SMART ARKIV: Her kan du se alt du trodde du hadde gått glipp av. Genialt, ikke sant?

Ta opp hele sesonger i programarkivet

Krasjer favorittprogrammet ditt på TV med andre planer? Ikke noe problem.
I programguiden kan du på forhånd sette det aktuelle programmet på opptak. Du kan også sette på faste opptak, og på den måten ta opp hele sesonger av et TV-program eller en serie. Med mulighet for inntil 500 timer opptak er det ingen grunn til å holde igjen på opptakene, som du selvfølgelig beholder så lenge du vil.

Se opptak på TV, nettbrett og mobil

Med opptaksfunksjonen kan du se favoritt-TV-øyeblikkene akkurat når du selv ønsker det. Alle opptak lagres i skyen. Du trenger altså ikke vente til du er hjemme foran TV-en med å se opptakene dine. Du kan se dem på Telia Play når og hvor du vil, på den dingsen du foretrekker.

SPAR TIL SENERE: Vanskelig å henge med på sendetider? Med serieopptak gjør boksen jobben for deg, og du kan klikke deg inn og se når det passer deg.

Last ned innhold og se offline

Opptak og annet innhold kan også lastes ned med offline-funksjonen. Nedlastet innhold kan være en god partner dersom du skal på en lengre biltur med barn i baksetet, eller hvis du befinner deg på et sted der du ikke har internettilgang. Med offline-innhold kan du også bli underholdt på farten uten å bruke mobildata.

Få hjelp til å velge innhold

Med så mye bra innhold, vet vi godt at det kan være vanskelig å velge hva du vil se på! Det er en jungel av serier og filmer der ute, og tilbudet blir bare større. Noen ganger bruker vi nesten like lang tid på å bestemme oss for hva vi vil se, som å faktisk se noe. Derfor har vi laget temasider som kategoriserer innholdet og gjør det mer oversiktlig.

Et annet verktøy som gjør det enklere å finne bra filmer og serier, er IMDB-rating. IMDB er verdens største og mest anerkjente tjeneste for rangering og anmeldelser av filmer og serier, og er implementert i Telia Play. Du har også mulighet til å søke i tjenesten.