• Trollfjordkunder er trygge

Som bredbåndskunde i Trollfjord skal du være trygg. Denne tryggheten handler ikke bare om at vi leverer, men også om det som skjer etter at bredbåndet er installert. Å være tilkoblet er ikke et engangsprodukt, og arbeidet til en god bredbåndsleverandør stopper aldri. Vi har et ansvar ovenfor kundene våre. Ovenfor deg!

I et samfunn som stadig er i digital endring, og hvor flere og flere tjenester er avhengig av Internett, vet vi viktigheten av denne tryggheten. Derfor er feilretting og utvikling av nettet en del av denne jobben, og noe vi tar på alvor. Skulle det oppstå en feil er vi alltid raskt på pletten for å rette opp.

Vi er et godt alternativ i distriktene, hvor det i dag er mange plasser som har begrenset med bredbåndstilbud. Vi ønsker å satse i nord og bygger infrastrukturer i flere utkantområder slik at flest mulig kan få tilgang til et skikkelig bredbåndstilbud.

«Å være tilkoblet er ikke et engangsprodukt, og arbeidet til en god bredbåndsleverandør stopper aldri.»

Per i dag leverer vi bredbånd i 15 kommuner:
Andøy, Sortland, Bø, Vågan, Hamarøy, Tysfjord, Steigen, Sørfold, Ballangen, Narvik, Narvik, Salangen, Skånland, Ibestad og Dyrøy.

Vårt mål er at ingen av våre kunder skal leve i en digital skygge.

Ta kontakt for å finne ut om vi kan levere bredbånd der du bor!

Sjekk hastigheten som er tilgjengelig der du bor!

Bestill nå