• Konsernets selskaper

Selskapene

Trollfjord er en lokal bedrift med tradisjoner helt tilbake til 1937. I dag har vi en betydelig kraft- og bredbåndsaktivitet i Hadsel kommune, Andenes, på Bleik, Nord-Salten, Vågan, Salangen, Ibestad, Skånland og Sørfold. Vi leverer strøm til lave priser, lynraskt internett, og en av markedets beste TV-opplevelser gjennom Get. Vi ordner alt for deg, raskt og enkelt. Velkommen til oss!

Trollfjord konsernets forretningsområder er organisert i de heleide datterselskapene Trollfjord Bredbånd, Trollfjord Kraft og Trollfjord Nett.

Trollfjord AS er konsernets morselskap, og tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, kvalitetskontroll og personal til datterselskapene.

Trollfjord Bredbånd

Trollfjord Bredbånd er i dag det største bredbåndselskapet i Nord-Norge som har nordnorske eiere, og har virksomhet i hele 15 kommuner.

Trollfjord Kraft

Trollfjord Kraft selger kraft til privat og bedrifter med kjerneområde i Hadsel, har eierskap og drifter kraft-stasjonene i Trollfjorden og Fiskefjorden.

Trollfjord Nett

Trollfjord Nett drifter strømnettet i Hadsel kommune, og  jobber kontinuerlig for å sikre at alle i Hadsel alltid får strømmen levert hjem til seg.

Jobbe i Trollfjord

Jobbe hos oss

Vi er stadig på utkikk etter dyktige personer som kan være med å løfte oss som bedrift innenfor en bransje i stor utvikling. Kraft og nett har virksomhet lokalt i Hadsel, og Trollfjord Bredbånd har virksomhet i hele 15 kommuner i Nordland og Troms.

Trollfjord Bredbånd er det største bredbåndsselskapet i Nord Norge med nordnorske eiere.
Vi har mye kompetanse internt, blant annet har vi eget kundesenter, salg- og markedsavdeling, stabavdeling, teknisk avdeling og egen montørbase. Medarbeiderne i selskapet har variert bakgrunn og kompletterer hverandre godt.
Vi ønsker at våre ansatte skal få ansvar tidlig og muligheten til å utvikle seg, og vi ønsker å legge til rette for at våre ansatte skal trives i et godt arbeidsmiljø.

Vi trenger stadig personer med kompetanse innenfor:

  • Ingeniører med fagfelt innen elkraft- og maskindata.
  • Siviliøkonomer med fagfelt innen økonomi, ledelse, og markedsføring.
  • Kompetanse innenfor salg, kundeservice, IT, administrasjon, HMS og lignende

Årsrapporter

Klikk på tittelen for å lese årsrapporten som eKatalog. Lenken åpnes i ny fane.