VIKTIG INFORMAJSON

Avvikling av e-posttjeneste

Vi i Trollfjord Bredbånd har besluttet å legge ned e-posttjenestene vi tilbyr til deg som kunde. Vi gir dere beskjed om dette nå, slik at dere i god tid kan etablere en ny e-postløsning. Se hva det betyr for deg som kunde.Hvorfor avvikles e-posttjenesten?

Vår e-posttjeneste, som har blitt tilbudt som en gratistjeneste til våre kunder, legges ned fra 1.mai 2024. Dette gjelder alle kunder med e-postadresse som slutter på @trollfjord.no og @nordlysnett.no. Vi har evaluert vår e-postløsning og videreutvikling av denne, og har valgt å avvikle e-posten på grunn av krav til personvern, sikkerhet, stabilitet og brukervennlighet. Det har vært utfordrende å opprettholde en stabil og tilfredsstillende kvalitet på vår e-posttjeneste, med den oppetid vi føler våre kunder fortjener. Vi ser også at markedet tilbyr gratis e-posttjenester som er langt bedre.

Hva betyr dette for deg som kunde?

Fra 1.mai 2024 vil du ikke lenger ha tilgang til din tidligere e-postkonto hos Trollfjord Bredbånd og Nordlysnett. Vi oppfordrer deg derfor til å opprette en ny e-postadresse hos en annen leverandør i god tid før dette. Husk også at du bør informere venner og kontakter om din nye e-postadresse.

Trollfjord Bredbånd har dessverre ikke kapasitet eller mulighet til å yte bistand ifm. flytting av e-post til andre tjenester. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for deg som kunde.

Dette bør du tenke på

Du som har e-post via Trollfjord og Nordlysnett, må bytte til en annen e-posttjeneste senest 30. april 2024

• Du må hente ut alle eposter du ønsker å ta vare på, senest 30. april 2024
• Du må informere dine kontakter om din nye epostadresse.
• Du må oppdatere din epostadresse alle steder hvor denne er registrert
F.eks. hos Altinn, digipost, bank, forsikring, lånekassen osv., og hos ulike leverandører av varer (f.eks.
nettbutikker, bokklubber osv.) og tjenester (f.eks. SAS, Norwegian, Netflix osv.).
• Vi sletter all epost og annen informasjon når vi stenger tjenesten. Dette for å ivareta ditt personvern.

Gode alternativer

I dag er det få som kan konkurrere med de store, internasjonale e-posttjenestene. De tilbyr mye funksjonalitet, har høy grad av driftssikkerhet og mye lagringsplass. Vi anbefaler derfor våre kunder å benytte seg av en av disse ved bytte av e-posttjeneste, som for eksempel: Googles Gmail eller Microsoft Outlook.

Kundeservice

Trollfjord Bredbånd har dessverre ikke kapasitet eller mulighet til å yte bistand ifm. flytting av e-post til andre tjenester. Hvis du har andre spørsmål eller noe er uklart, ta kontakt med våre hyggelige kundebehandlere på telefon 76 11 80 00 eller via e-post post@trollfjord.no. Vi har åpent fra kl. 08.00-19.00 alle hverdager.