• Se noe sammen på valentines!

    TV fra Trollfjord

Filmtips til valentines

Valentines er den store dagen for å pleie kjærligheten ekstra godt. Vi har samlet en liste med noen av våre favorittfilmer som passer best å se sammen med noen du er litt ekstra glad i. Gjerne kombinert med noe godt i glasset. Håper disse filmtipsene bidrar til at dere får en ekstra romantisk kveld.

If Beale Street Could Talk

2018 – IMDB-score: 7,2

Du finner filmen i Get Filmleie

Tish er 19, og Fonny er 22 år gammel. De har vært venner siden de var barn, og nå er de forlovet og planlegger en fremtid sammen mens de venter sitt første barn. Lykken blir knust når Fonny blir arrestert og havner i fengsel for en forbrytelse han ikke har begått. Nå må foreldrene deres gjøre alt de kan for å hente Fonny hjem til Tish og bevise hans uskyld.

If Beale Street Could Talk

Call Me By Your Name

2017 – IMDB-score: 7,9

Du finner filmen i Get Filmleie

I Italia sommeren 1983 blir en ung amerikansk-italiener forelsket i en amerikansk student som kommer for å studere og bo hos familien hans. Sammen opplever de en uforglemmelig sommer – full av musikk, mat og kjærlighet – som kommer til å forandre dem for alltid.

Call me by your name

The Notebook

2004 – IMDB-score 7,8

Du finner filmen under HBO Nordic

En historie om kjærlighetens magiske kraft og tapte muligheter. Noah Calhoun og Allie Hamilton får oppleve en lidenskapelig sommer sammen, men skilles senere på grunn av klasseskiller og annen verdenskrig. Deres historie fortelles decennier senere for en kvinne på et sykehjem av en mann som leser høyt fra en mystisk dagbok.

The Notebook

A Star is Born

2018 – IMDB-score: 7,7

Du finner filmen i Get Filmleie

Vi møter den erfarne musikeren Jackson Maine som blir håpløst forelsket i Ally. Ally har akkurat gitt opp drømmen om å slå gjennom som sanger når hun en dag blir oppdaget av Jack, som hjelper henne inn i rampelyset. Men når Allys karriere endelig begynner å ta av, holder forholdet deres på å falle sammen – samtidig som Jack kjemper mot sine indre demoner.

A Star is Born

Testament of Youth

2014 – IMDB-score: 7,3

Du finner filmen under Nordisk Film +

Våren 1914 kjemper den unge, viljesterke og selvstendige Vera Brittain for å komme inn og studere på Oxford, til tross for sine konservative foreldres store motstand. Hun inspiseres av sin bror og også den karismatiske Roland Leighton, som deler hennes drøm om å bli forfatter. Men hennes drøm brister da Første verdenskrig gjør sitt inntog i England, og en hel generasjon unge menn melder seg under fedrelandets flagg. Mens Vera oppgir sine studier for å bli sykepleier på Europas blodige slagmarker, innleder hun et intenst forhold til Roland. En kjærlighet like stor som krigen.

Testament of Youth

The Lunchbox

2013 – IMDB-score: 7,8

Du finner filmen under Filmfavoritter

I Mumbais intense storbymylder fører en feillevert lunsjboks sammen den unge husmoren Ila og den litt småsure og pensjonsmodne enkemannen Sajaan. Dette blir begynnelsen på en humoristisk og rørende brevveksling i en lunsjboks fylt av lidenskap, lengsel og håp for framtiden. En nydelig feelgood-film med originalitet og varme. I rollen som Sajaan ser vi Irrfan Khan, fra kinosuksesser som Life of Pi, Slumdog Millionaire og The Amazing Spiderman.

The Lunchbox

Ikke lastet ned Get TV-appen?

Ikke noe problem. Du finner den her:
App Store Google Play