• Nå skrur vi opp hastigheten din!

Fra 1.februar skrudde vi opp hastigheten din!


Vi faser ut vår laveste hastighet.

Stadig mer av hverdagen vår er knyttet til bruk av internett. Før var det vanlig med 1 – 2 pc-er i hver husstand som konkurrerte om internettkapasiteten. I dag er det ikke uvanlig at det i tillegg er mobiler, spillkonsoller, TV-er med streaming, nettbrett, robotstøvsugere og til og med lyspærer (å jada, du leste rett) som er kobla til internett. Det krever mer av internettlinja enn før.   

Vi i Trollfjord Bredbånd vil legge til rette for en så sømløs internettopplevelse som  mulig.  Derfor endrer vi produktporteføljen vår slik at hastigheten dekker våre kunders behov, ikke bare i dag, men også i fremtida.   

Vi faser nå ut hastigheten 30 mbps for våre fiber- og coaxkunder. Vår laveste hastighet vil nå være 70 mbps. I praksis vil dette bety over dobbelt så raskt internett.   


Du beholder prisen i bindingstida.

1.februar doblet vi hastigheten din fra 30 til 70 mbps. Dette vil gi deg langt raskere internett og mulighet for å strømme, surfe, spille online eller laste ned filer på flere enheter samtidig. Du beholder samme pris som du har i dag, 499,- frem til bindingstiden din er utgått.  Etter bindingstiden vil prisen være 599,- per måned.  

Vi tilbyr hastigheter på 70, 250, 500 og 1000 mbps.  

Det blir ingen endringer i våre øvrige pakkepriser: 

250 mbps + TV: 1199,-
500 mbps + TV: 1399,- 

Helt til slutt: 

Imponer neste gang du er med på quiz!  

For vet du egentlig hva 30 mbps betyr? 30 mbps betyr at du kan overføre 30 Megabit per sekund når du laster noe opp eller ned, som for eksempel ei nettside som denne.   

Enkelt forklart tilsvarer én bokstav cirka 8 bits, eller 8 bps. Så med det nye abonnement på 70 mbits kan du laste ned 5 millioner bokstaver mer per sekund, enn du kunne på ditt forrige abonnement.  

 

Ofte stilte spørsmål

Du vil få over dobbelt så mye hastighet for 100,- ekstra per måned.

Du beholder samme pris som du har i dag, 499,-/mnd ut april.
Fra 1. mai vil din nye pris være 599,-/mnd.

Du beholder samme pris som du har i dag, 499,- frem til bindingstiden din er utgått.  Etter bindingstiden vil prisen være 599 per måned. 

Stadig mer av hverdagen vår er knyttet til bruk av internett. Det gjør også at kundene våre forventer
en enkel og rask bredbåndsopplevelse. På bakgrunn av dette utfaser vi hastigheten 30 mbps for våre
fiber- og coaxkunder, her blir nå vår laveste hastighet 70 mbps.

Nei, det trenger du ikke! Det har vi ordnet.