• Serietips

    TV fra Trollfjord

Ny hverdag, nye serier å se.

Mange av oss begynner nå å bli ferdig med å se alle seriene vi en gang startet på. Men hva i all verden skal vi se på når vi har kommet oss gjennom The Wire, Sopranos og alle klassikerne vi MÅ se? Alle seriene kan fritt velges inn i kanalvelgeren. Her finner du 10 av våre nye seriefavoritter, som vi håper du kommer til å sette pris på.

Hamilton – C More

Se serien under C More.

Spenningsserie med Jakob Oftebro i hovedrollen som Hamilton. Vi møter den populære karakteren fra Jan Guillous suksessbøker. Den unge agenten Carl Hamilton vender tilbake til Sverige etter en lang Navy SEAL-utdanning i USA. Samtidig rystes Stockholm av en rekke terrorangrep.

Hele sesongen er nå tilgjengelig.

Devs – HBO Nordic

Se serien under HBO Nordic

En utrolig lovende sience fiction serie. Vi følger den unge dataingeniør, Lily Chan, som etterforsker den hemmelighetsfulle utviklingsavdelingen til arbeidsgiveren sin, en innovativ teknologibedrift basert i Silicon Valley, som hun tror står bak drapet på kjæresten hennes.

Ny episode hver torsdag.

Westworld – HBO Nordic

Se serien under HBO Nordic

Vi digger Westworld og nå starter endelig sesong 3! Westworld er en ambisiøs og svært fantasirik dramaserie som løfter konseptet om eventyr og spenning til et nytt og farlig nivå. I den futuristiske eventyrparken kjent som Westworld avviker en gruppe androide “verter” fra sine programmereres nøye planlagte opplegg på en foruroligende måte.

Ny episode hver mandag.

Manhunt: Deadly Games – C More

Se serien under C More

Virkelighetsbasert krimdramaserie som skildrer FBIs jakt på den skyldige etter et dødelig terrorangrep under OL i Atlanta i 1996. En sikkerhetsvakt på arenaen oppdager bomben og redder flere hundre liv, men blir snart mistenkt selv.

Ny episode hver tirsdag

Zero Zero Zero – HBO Nordic

Se serien under HBO Nordic

«Zero Zero Zero» følger ferden til en kokainforsendelse fra det øyeblikket en mektig italiensk mafiagjeng bestemmer seg for å kjøpe den, gjennom pakkingen i Mexico, skipingen over Atlanterhavet, og til lasten er levert og betalt for.

Tynn Is – C More

Se serien under C More

Svensk thrillerserie i åtte deler. Mens Arktisk råd samles på Grønland for å diskutere oljeboring og klimaendringer, blir besetningen på et nærliggende svensk skip kidnappet. Er noen ute etter å stoppe møtet?

Hele sesongen er nå tilgjengelig.

The Outsider – HBO Nordic

Se serien under HBO Nordic

Krim på høyt nivå. Basert på Stephen Kings bestselger «The Outsider», som følger etterforskningen av drapet på en liten gutt – og de mystiske kreftene som omgir saken.

Hele sesongen er tilgjenglig nå.

The Walking Dead – FOX+

Se serien under FOX+

Zombie-serien er nå inne i sin tiende sesong, og er basert på tegneserien av Robert Kirkman, “The Walking Dead” er en drama- og grøsserserie som handler om en liten gruppe overlevende etter en zombieapokalypse.

Ny episode hver mandag.

The Daily Show – Paramount+

Se serien under Paramount+

The Daily Show med Trevor Noah dekker dagens toppoverskrifter innen politikk, popkultur og mer med et morsomt satirisk skråblikk.

9-1-1 – FOX+

Se serien under FOX+

I “9-1-1” følger vi det spennende livet til politibetjenter, ambulansepersonell og brannmenn som utsettes for farlige situasjoner hver eneste dag. I en risikofylt hverdag med livstruende nødssituasjoner må de samtidig takle sine egne problemer.

Alle 3 sesongene finner du i Nett-TV

Ikke lastet ned Telia Play appen?

Ikke noe problem. Du finner den her:
App Store Google Play