Nå kommer Netflix inn i Valgmenyen!

Telia Norge og Netflix har inngått en ny og spennende avtale som gjør at du snart kan velge inn Netflix gjennom i Valgmenyen. På sikt vil flere attraktive fordeler bli tilgjengelige for deg.

Det er bare å glede seg til en fleksibel TV-tjeneste stappfull av dine favoritter! Vi vil informere deg som TV-kunde så snart vi vet når Netflix og TV2 Play blir tilgjengelig for dere i valgmenyen.


Telia fortsetter å utfordre

– Vi er stolte over å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Netflix. Vi fortsetter å utfordre og derfor gleder vi oss til å gi kundene våre muligheten til å velge inn strømmetjenesten og all den herlige underholdningen i Valgmenyen om ikke lenge, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarked i Telia Norge. – Vi jobber også tett med Netflix i disse dager for å kunne tilby våre kunder flere fordeler fremover, så det er bare å glede seg!

Telia har siden 2019 samarbeidet med det amerikanske strømmeselskapet, og over halvparten av selskapets TV-kunder har i dag Netflix forhåndsinstallert på sin Telia Box. Det betyr at kundene enkelt kan velge inn Netflix ved å bruke TV-poeng når strømmetjenesten blir en del av Valgmenyen.

Viktig samarbeid

– Vi setter pris på samarbeidet med Telia, som er en viktig strategisk partner for oss både i Norge og Norden, og gleder oss til å gjøre serier, filmer og dokumentarer, alt fra «Squid Game» til norske «Hjem til jul», enda mer tilgjengelig for Telias kunder, sier Patrick Danckwardt, sjef for forretningsutvikling i Netflix i Norden.

Liten box – stort univers av underholdning

Telia box er en TV- og strømmeboks fra Telia stappfull av dine favoritter. Boksen har stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og støtter 4K bildeoppløsning . Med Telia box har du enkel tilgang til hele Netflix-universet via en knapp på fjernkontrollen og forhåndsinstallert app i boksen. Om ikke lenge kan kunder velge inn Netflix i Valgmenyen, som siste tilskudd i en lang rekke strømmetjenester i Telia Play.