Telia Play blir bedre og enklere

 Kunder med Telia Play inkludert kan nå enkelt bytte mellom strømmetjenester og kanaler direkte i Telia Play med fjernkontrollen. Kunder kan bytte så ofte dem vil, uten bindings- eller karantenetid, og endringene skjer med en gang.

Først i Norge

– Vi jobber tett sammen med kundene våre for å kunne levere stadig bedre TV-opplevelser, og er stolte over å være først i Norge med denne nye løsningen, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Med Telia Play-tjenesten får du alltid tilgang til de største strømmetjenestene og alle de kjente kanalene samlet på ett sted, og nå har det aldri vært enklere å velge det innholdet du liker aller best.

Direkte på fjernkontrollen

Kunder med TV fra Telia måtte tidligere finne frem en mobiltelefon eller PC og logge inn på Min Side for å bytte mellom strømmetjenester og kanaler på Telia Play. Nå gjøres det enkelt og greit via fjernkontrollen.

Automatisk bytte

– Alle kunder har tilgang til et gitt antall TV-poeng som en del av sitt abonnement, og med et tastetrykk på fjernkontrollen kan du for eksempel bytte fra HBO Max til Viaplay og så til Netflix. Du trenger heller ikke å si opp ditt eksisterende strømmeabonnement – byttet skjer automatisk, sier Kaalen. – Har du TV-abonnement fra oss kan du også spare flere hundre kroner i måneden ved å ikke betale for strømmetjenester som du allerede har tilgang til i Telia Play.

Løsningen med bytte av strømmetjenester og kanaler direkte i Telia Play er i første omgang bare tilgjengelig på Telia box. Det jobbes med å utvide tjenestene til flere plattformer.

Hvordan får jeg oppdateringen?

Den nye funksjonen er lansert for alle våre Telia Play-kunder, og vil automatisk bli tilgjengelig på din Telia box. Test det ut, da vel!

Litt om Telia Play

Telia Play er en TV-og strømmetjeneste fra Telia som er tilgjengelig på alle enheter (Telia box, Apple TV, PC/Mac, mobil, nettbrett og nett-tv) og gir deg tilgang til:

  • De største strømmetjenestene og alle de kjente norske og utenlandske TV-kanalene – alt samlet på ett sted.
  • Full fleksibilitet og valgfrihet – med et tastetrykk bytter du fra HBO Max til Viaplay, til Netflix, til TV2 Play til Skyshowtime.
  • Direktesendte underholdningsfavoritter.
  • Se ting når det går eller spol tilbake og se ting i etterkant.
  • Én faktura og ett abonnement.