• Filmkveld og seriekvelder

    TV fra Trollfjord

Se filmer og favorittseriene dine når og hvor du vil

Med så mye som du har inkludert, er det bare å sette av tid!

HBO Nordic

Hos Telia har du muligheten til å velge inn HBO Nordic i ditt TV-tilbud, uten ekstra kostnad. Du kan boltre deg i kritikerroste serier som Game of Thrones, Westworld, Vikings og resten av HBO Nordic-universet. Se HBO Nordic på Telia Box eller med Telia Play for Apple TV, nettbrett og mobil.

Viaplay

Viaplay

Med strømmetjenesten Viaplay får du et stort utvalg av nye filmer med 300 premierefilmer årlig, norske og internasjonale toppserier og masse innhold for barn – både film og serier.

Over 200 filmer i pakken

– og du kan se de når du vil

Med over 200 filmer i eget filmbibliotek gir FilmFavoritter deg en god blanding av høyt profilerte filmer og indie-filmer fra de mest populære sjangrene, som du kan se når du vil. Filmene skiftes ut løpende og det legges til nye filmer hver måned.

C More

– de nyeste storfilmene

Strømmetjenesten C More gir de nyeste storfilmene, seriesuksessene rett fra Hollywood og orginalserier fra Skandinavia. Underholdning for store og små med flere tusen titler med filmer og serier tilgjengelig som du kan se når du vil.

National Geographic+

– alle dine favorittserier fra TV-kanalen National Geographic

National Geographic + inneholder mer enn 650 dokumentarer og serier. Tjenesten er spesielt sterk i kategorier som biler, rom- og romferie, naturen fra det dypeste hav til de høyeste topper, dyreliv i alle nyanser og de store verdenskrigene. Innholdet oppdateres kontinuerlig og er aktuelt i forhold til årstider, arrangementer, festivaler og andre store begivenheter.

Fox+

– se flere tusen episoder på Fox+

FOX+ inneholder mer enn 50 serier / show med totalt over 3 500 serie episoder. Hver måned kommer det nytt innhold. Tjenesten vil inneholde et utvalg eksklusivt innhold som kun er tilgjengelig på FOX+. Alt er tilgjengelig off-line.

Nordisk Film+

– de beste norske og nordiske filmene

Nordisk Film+ er et filmbibliotek for deg som elsker film, med nye filmer hver uke. Og med Telia Play appen kan du se filmene offline når du er på farten. Legg til Nordisk Film+ for 10 poeng i TV-pakken din. Nordisk Film+ er tilgjengelig i Telia Play appen og nett-TV under «Filmer», og på Telia Box.

Paramount+

– en helt ny film- og serietjeneste

Telia introduserer Paramount+, et filmarkiv med et utvalg nye og eldre kvalitetsfilmer. I tillegg finner du 800 episoder fra serier fra Comedy Central og MTV. Velg inn Paramount+ i TV-tilbudet ditt og se det på Telia Box eller hvor du vil med Telia Play for Apple TV, nettbrett eller mobil.

Norske filmer til kr 0,-

– kvalitetsfilmer du bør se

Har du fått med deg Grand Hotel, Kongen av Bastøy eller Amanda-vinneren Brødre? Disse og mange andre norske storfilmer er alltid inkludert i TV-abonnementet. Du finner filmene under kategorien Norske filmer i Filmleie.

Stingray Qello

– førsteklasses konsertopplevelser

Nå kan du gjenoppleve legendariske konserter som spenner seg over alle musikksjangre fra de siste årene og mange tiår tilbake i tid. Med Stingray Qello får du tilgang til over 100 konserter og musikkdokumentarer. Velg inn Stingray Qello i tv-tilbudet ditt og se det på Telia Box eller hvor du vil med Telia Play for Apple TV, nettbrett eller mobil.

Britisk krim og drama

– prisvinnende TV-serier

Er du interessert i det beste av britisk krim og drama, finner du komplette sesonger av serier som Poirot, Victoria og Unge inspektør Morse hos Cirkus. Se de når du vil og hvor du vil.

Dokumentar og natur

– er du nysgjerrig?

Med dokumentartjenesten Curio får du mer enn 200 timer med internasjonale kvalitets programmer. Du kan se dokumentarer om alt fra historie, kultur og teknologi til natur og miljø.

Ikke Telia-kunde enda?

Fyll ut informasjonen under.

Bestill nå