Pressemelding

Tirsdag 12. januar 2016 fremst0 det tradisjonsrike Trollfjord Kraft-konsernet i ny drakt.

«Trollfjord er en sterk merkevare som vi ønsker større fokus på. Trollfjord har en stor markedsandel i de områdene vi er tilstede. Likevel må vi til enhver tid videreutvikle oss. Den nye logoen er profesjonell og moderne, og ikke minst tilpasset en digital hverdag. Ved å samle oss og videreutvikle konsernet under den nye logoen er vi klare for å møte fremtiden til det beste for våre kunder, ansatte og eier», sier adm.dir Barry E. Larsen

Fortsatt står magiske Trollfjorden som den store inspirasjonskilden:

Logosymbolet er hentet fra innseilingen til Trollfjorden, og symboliserer møteplass, samhandling, teknologi, gnist og fremtidstro.

I løpet av de neste dagene skal biler, skilt og bygg omprofileres. Profilering i forbindelse med sponsorvirksomheten vil skiftes ut over tid.

Samme dato lanseres nye nettsider www.trollfjord.no. Her står kundeservice i fokus.

«Det skal være enkelt å kontakte oss og få svar på det du lurer på, uansett om du velger å finne svar på nettsiden selv eller snakke med oss på telefon, chat eller sosiale medier. Med stadig flere kunder i Hadsel, Bø, Andøy og Nord-Salten ønsker vi å imøtekomme kundenes ønsker og behov på best mulig måte».

Det er Harstad-firmaet Vizuelli som har utarbeidet den nye profilen, mens Chili fra samme by har laget nettsidene:

«For oss i Vizuelli har det vært en fantastisk reise å utvikle logo og visuell identitet for en så viktig samfunnsaktør som Trollfjord. Vi har samarbeidet tett med entusiastiske og dyktige folk som er stolte av sin arbeidsplass og som har klare tanker om hvor de skal være i dag og i fremtiden. Det er alltid energigivende i slike prosesser. At de i tillegg er svært fornøyde med resultatet gjør oss både ydymyke og veldig glad», sier Jan-Arne Kristiansen, som er kreativ leder i Vizuelli.

«Å lykkes med god kommunikasjon i en verden med svært mange digitale kanaler er ingen enkel oppgave. Derfor er det utrolig morsomt for oss på CHILI å samarbeide med Trollfjord, der ambisjonene og engasjementet er så tydelig.

Vi har hatt gleden av å bidra til en multikanalstrategi der kunden blir tatt på alvor i alle ledd. Trollfjords plattform for kommunikasjon har tatt et 7-mils sprang, og er klar for å vokse i takt med kundenes behov for god oppfølging og relevant informasjon. Det skal være enkelt og tilfredsstillende å være kunde hos Trollfjord», sier Jan Roger Eriksen, daglig leder for Chili.