Velkommen til oss!

Kjære kunde. Som en følge av fusjonen mellom Andøy Energi, Nordkraft og Trollfjord har det nå blitt dannet et nytt Bredbåndskonsern og vi er veldig glade for å få deg som kunde.

Vi har i dag et avdelingskontor på Andenes og vi har levert internett- og TV-tjenester til private og bedrifter på Andenes i flere år. Trollfjord Bredbånd er opptatt av å utvikle lokalsamfunn og vi ønsker at verdiskapningen skal være her i nord.

Hva betyr det for deg som kunde?

For deg som kunde vil det ikke bli andre endringer enn at du kontakter vårt kundesenter for support fra 01.12.22. Du vil beholde samme pris og produkt som du har nå frem til 31.03.23. Fra 01.04.23 blir du flyttet over til Trollfjord Bredbånd sine produkter og priser, og ved behov for hjelp kontakter du vår kundesupport. Du kan lese mer om priser og produkter for radiobredbånd her.

Når du blir kunde hos oss vil du bli flyttet over til Trollfjord Bredbånd sine abonnementsvilkår. Les våre vilkår.

Nå bygger vi mer fiber på Andøy!

Vi ønsker at flest mulig skal få tilgang til høyhastighetsbredbånd og derfor bygger vi nå mer fiber på Risøyhamn, Åse og Dverberg. Du kan få fiber installert hvis boligen din ligger innenfor fiber-dekningsområdet vårt. PS! For disse områdene har vi nå et kampanjetilbud som varer frem til 31.12.22. Les mer og bestill. Er du kunde hos oss i dag, vil fiberinstallasjon være kostnadsfri, men egeninnsats må påberegnes. Les mer om egeninnsats.

Faktura

Vi sender vår første faktura ut 09.01.23. Hvis du har avtalegiro må denne registreres på nytt i nettbanken og har du E-faktura trenger du ikke foreta deg noe.

Kontaktinformasjon

Kundesenter & bredbåndsupport: Tlf: 76118000
Vakttelefon (mellom kl.19.00-08.00) Tlf: 76118011
E-post: post@trollfjord.no
Åpningstider kundesenter: man-fre, 08.00-15.00
Åpningstider bredbåndsupport: man-fre, 08.00-19.00


God jul og godt nyttår fra alle oss i Trollfjord Bredbånd!