Fiberbredbånd på Storjorda

Har du bolig, bedrift eller hytte i områdene Kalvik, Botn, Skogvold og Storjord, og ønsker deg fiberbredbånd?

Om interessen er stor nok, vil Nord-Salten Kraft bygge ut fiber i området. Gjennom fiber vil du få tilgang til det beste av internett- og TV-tjenester fra Trollfjord Bredbånd.

Internett

Med hastigheter fra 30 mbps til 1000 mbps dekker vi internett for alle behov. Hastighetene på fiber er symmetriske, det vil si at du får samme opp- og nedhastighet.

Pris fra 449,- pr mnd.

Greit å vite

  • I området Bognes-Korsnes vil vi i løpet av høsten 2017 levere internett via radiobredbånd. Her vil vi levere internetthastigheter på 30 og 70 mbps. Inntil videre kan vi ikke levere TV via radiobredbånd, men med hastighet på 30 eller 70 mbps har du mer enn nok kapasitet til å se TV via strømmetjenester. Tilknytningsavgiften i radioområdet er 2990,-
  • Tilknytningsavgiften for fiber er 6000,- for privat (engangskostnad). Da får du kablet og ferdig installert signaler inn i huset ditt via en fibersentral. Denne fibersentralen vil bli montert i et fast punkt i huset.

Hvilken hastighet skal jeg velge?

For vanlig surfing, sosiale medier, e-post og nettbank, er det nok med 30 mbps. Har du barn eller ungdom i huset som streamer filmer eller spiller på nett samtidig som du ser på Netflix, anbefaler vi minimum 70 mbps. F.eks trenger du 25 mbps bare for å se Netflix i HD. Du kan enkelt endre hastighet når du måtte ønske hos vårt kundesenter.

Internett på hytta?

Har du hytte i området, men ikke behov for internett hele året, tilbyr vi en egen hyttepakke. Du betaler kun 99,- fast i måneden, og oppgraderer til 30 mbps i de periodene du er der:

99,- for en dag, 199,- for en uke, eller 499,- for en måned.

Trådløs dekning

De fleste av oss er stadig mer på trådløst nett via wifi, på mobil, nettbrett og PC. Til tross for høy hastighet til fibersentralen, kan vegger og etasjeskillere gjøre signalene dårligere i resten av huset, da den enkelte fibersentral alltid vil ha begrenset rekkevidde og kapasitet. Disse begrensningene er en del av wifi-teknologien, ikke hastigheten. Opplever du tregt internett eller hakking i bildet, anbefaler vi Airties, en genial løsning som sprer signalene til hele huset ditt.

GET digital-TV

Med digital-TV får du den ultimate seeropplevelsen og et av markedets beste TV-tilbud. Krystallklare og stabile TV-bilder uansett vær og årstid. I vår standardpakke, Get Start, får du 40 kanaler. 26 av disse kan du selv endre på Min side til enhver tid. Du kan også legge til all verdens kanaler innen sport, underholdning, filmer og serier via våre tilleggspakker. Via Get filmleie kan du se storfilmer rett fra kino eller de siste serienyhetene. Alle våre TV-kunder får i tillegg fri Get-TV-app, som gjør at du kan se TV hvor du vil.

Get digital-TV leveres p.t. kun via fiber. På radio anbefaler vi strømme-TV via internett, som NRK Nett-TV og TV2 Sumo.

Pris fra 449,- pr mnd.

Hvilken TV-boks skal jeg velge?

Vi tilbyr to ulike TV-bokser:

  • Get mikro
  • Get box-II

Get mikro er markedets minste boks, og gir deg alle kanalene du måtte ønske deg, i tillegg til filmleie og TV-app. Get mikro inngår i ditt Start-abonnement, pris pr. ekstra boks er 49,-.
Med Get box-II kan du i tillegg spole, pause og ta opp fire samtidige programmer. Pris 129,- pr. mnd.

IP-telefoni

Ønsker du å beholde din fasttelefon, tilbyr vi en god og rimelig løsning via IP-telefoni. IP-telefoni kan kun leveres i fiberområder.

Bestilling

Tast inn ditt postnummer, og få opp de produktene som er tilgjengelig for deg på din adresse.

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg