Vi har ledig stilling som Kundekonsulent

Velkommen til Trollfjord Bredbånd!

Om Trollfjord Bredbånd A/S

Trollfjord Bredbånd A/S er en bedrift i telekommunikasjonsbransjen med 38 ansatte som holder til i flotte lokaler på Stokmarknes i Hadsel. Vi leverer bredbåndstjenester til nordre Nordland og Sør-Troms. Med mer enn 12 000 kunder er vi en av landsdelens største lokale aktører i markedet. Gjennom en distribusjonsavtale med Telia leverer vi en av Norges beste TV-tjenester. De neste årene vil behovet for bredbåndskapasitet vokse kraftig, og vi ønsker å være ledende i denne utviklingen. Våre medarbeidere er sentrale for å lykkes i en krevende konkurransesituasjon, og vi skal fortsette å styrke oss som en betydelig kompetansearbeidsplass. Trollfjord Bredbånd er 100 % eid av konsernet Trollfjord A/S.

På grunn av stor aktivitet søker vi nå etter ny kundekonsulent.

KUNDEKONSULENT BREDBÅND

Som kundekonsulent er du en sentral del av den daglige driften av selskapet. Du har teknisk innsikt, har interesse for nettverk og teknologi, er engasjert og positiv, og er opptatt av å levere gode opplevelser for våre kunder.

Sentrale arbeidsoppgaver: 

  • Generell bredbåndsupport, feilretting og oppfølging av kundehenvendelser 
  • Behandle løpende kundehenvendelser pr telefon, mail, chat og sosiale medier
  • Selge inn våre bredbåndsløsninger, produkter og tjenester 
  • Klargjøre kundeutstyr og følge opp leveranser 
  • Yte god service og rådgivning 
  • Daglig arbeid i våre kundesystemer

Hva er vi på jakt etter?  

Vi søker etter deg som har kunden i fokus, er en god relasjonsbygger og omgjengelig. Du har erfaring fra kundeservice, gjerne innen tele- og datakommunikasjon, og strekker deg det lille ekstra for å gjøre kunden fornøyd. Du er løsningsorientert, og forstår kunden og kundens behov. Arbeidskapasiteten er høy, du er fleksibel, ryddig og strukturert. Du er flink til å kommunisere både skriftlig og muntlig. 

Hva kan vi tilby deg?

Du kommer til en avdeling med høyt tempo og motiverte kollegaer. Som kundekonsulent er du selskapet viktigste ansikt utad, og del av et team i hjertet av en lokal bedrift i sterk vekst. Du blir gitt muligheten til å sette preg og etterlate deg spor, nettopp fordi vi har tillit og tro på medarbeiderne våre og ser på hver og en av dem som firmaets største verdi. Med sentral beliggenhet på Stokmarknes har vi det beste rundt oss på alle kanter, og kort vei til både barnehager, skoler og boligstrøk. Hos oss får du konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi har et uformelt og svært godt arbeidsmiljø med stor vekt på kompetansebygging og sosiale aktiviteter. Her er det kort vei til beslutninger og mulighet til å påvirke hverdagen. Vi har fokus på HMS og arbeidsmiljø, og jobber målbevisst med å være blant de beste i klassen. 

For spørsmål om stillingen, kontakt Kundesenterleder Siri Benjaminsen siri@trollfjordbb.no.

Søknadsfrist 5. januar 2021.